dc.contributor.author |
Шабрукова, Н.В. |
|
dc.contributor.author |
Гамаюрова, В.С. |
|
dc.date.accessioned |
2011-06-08T07:42:10Z |
|
dc.date.available |
2011-06-08T07:42:10Z |
|
dc.date.issued |
2008 |
|
dc.identifier.citation |
Современные перспективы в исследовании хитина и хитозана: Материалы Девятой Международной конференции. - М.: Изд-во ВНИРО, 2008, 236-237 с./Modern Perspectives in Chitin and Chitosan Studies: Proceedings of the Ninth International Conference. - M.: VNIRO Publishing, 2008, 236-237 p. |
ru_RU |
dc.identifier.isbn |
978-5-85382-031-9 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2188 |
|
dc.description.abstract |
Хитозанглюкановые комплексы, как и хитозан, могут использоваться в молочной промышленности./The results fractionating of proteins of dairy raw material with the utilization of a suspension of chitosan-glucan complex are introduced. The optimal parameters of the reception of proteinaceously chitosan-glucan complex is investigated. |
ru_RU |
dc.language.iso |
other |
ru_RU |
dc.publisher |
Изд-во ВНИРО/VNIRO Publishing |
ru_RU |
dc.subject |
Белки/Proteins |
ru_RU |
dc.subject |
Сыворотка/Raw |
ru_RU |
dc.subject |
Хитозанглюкан/Chitosan-glucan |
ru_RU |
dc.subject |
pH |
ru_RU |
dc.subject |
Химия/Chemistry |
ru_RU |
dc.subject |
Молочные продукты/Dairy products |
ru_RU |
dc.title |
Фракционирование белков молочной сыворотки хитозанглюкановыми комплексами |
ru_RU |
dc.title.alternative |
The fractionating of proteins of dairy raw by chitosan-glucan |
ru_RU |
dc.type |
Technical Report |
ru_RU |