Показать сокращенную информацию
dc.date.accessioned | 2018-09-21T15:01:01Z | |
dc.date.available | 2018-09-21T15:01:01Z | |
dc.date.issued | 1979 | |
dc.identifier.citation | Труды ВНИРО. - М.: Изд-во ОНТИ ВНИРО, 1979. - Т. 139. - 113 с./VNIRO Proceedings. - M.: ONTI VNIRO Publishing, 1979. - V. 139. - 113 p. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.vniro.ru/handle/123456789/6710 | |
dc.description.abstract | В предлагаемом вниманию сборнике трудов, подготовленном сотрудниками технологического отдела ВНИРО, освещаются результаты исследований, посвященных различным вопросам обработки рыбы, морских млекопитающих и водорослей./The volume deals with various aspects of the processing of fish, marine mammals and algae. The chemical composition of anchovy and sprat from the Black Sea and Hoplastethus atlanticus is investigated. Changes in lipids of Caspian sturgeon during the storage, influence of storage temperatures on the composition of tissue lipids are ascertained and some ways of stabilization of lipids are suggested. | ru_RU |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.publisher | Изд-во ОНТИ ВНИРО/Publishing ONTI VNIRO | ru_RU |
dc.subject | Технология/Technology | ru_RU |
dc.subject | Рыбопродукты/Fish products | ru_RU |
dc.subject | Хранение/Storage | ru_RU |
dc.subject | Температура/Temperature | ru_RU |
dc.subject | Химия/Chemistry | ru_RU |
dc.subject | Эффективность/Efficiency | ru_RU |
dc.title | Технология рыбных продуктов | ru_RU |
dc.title.alternative | Technology of fishery products | ru_RU |
dc.type | Book | ru_RU |